Friday, 6 September 2013

Contest Raya Bersama TDL

Jom tengok list of participants yang join contest kami... 















First time tengok my sister pakai Tudung Adreena, I was like.. “WOW!!”... Cantiknyee.. Hehee lepas tu dia ada bagi sehelai suruh try.. Tapi dalam diam2, saya explore Page TDL utk dapatkan pengedar di negeri saya stay which is N9.. And luckily, jumpa lah Kak Olyn yang soooo friendly  Nie la gambar saya yang tak seberapa.. Suka sangat pakai tudung Adreena ni.. It is the most SIMPLE yet BEAUTIFUL.. Sampaikan cikgu2 sekolah pun tanya beli kat mana sebab pernah pakai pergi mengajar;) Tudung Adreena memang super duper best, lain daripada yang lain, material pun tiptop.. — with Fida Abu.


Best dan senang pakai shawl ni walaupun pertama kali pakai shawl....Adreena Shawl menceriakan Syawal kali ni.Thanks TDL.


Amat mudah memakai tudung TDL nie, ringkas dan mudah difesyenkan ikut tren terkini. Saya berasa yakin apabila memakai tudung TDL nie.






Terima Kasih Shawl TDL kerana menjadikan Raya ini lebih selesa dan menggembirakan. Ramai yg memuji akan kesederhanaan tapi tetap elegant menggayakannya shawl TDL ini. Sesuai dipakai bersama apa2 jenis pakaian rasmi atau casual.




Dear TDL, I'm quit new wearing a scarf. Anyway I'm so happy wearing this scarf, i's beautiful and easy to wear. My husband also like it.




Saya gemar mengenakan shawl TDL . Bukan hanya kerana sukakan gaya 'terkini' TDL dan gabungan warna yang menarik, tetapi juga kerana keunikan rekaannya yang tersendiri, selain daripada pilihan fabrik yang berkualiti dan senang untuk digayakan dengan berbagai cara sekalipun. Ianya sesuai dan selesa dipakai samada dalam cuaca panas mahupun dingin.








Tudung tdl senang digayakan boleh digayakan pelbagai umur.
















Tdl tetap di hati...chiffon yg lmbut senang digayakan...membuat hatiku jatuh cinta mengenali tdl..love tdl tudung terbaik dari ladang 4ever n ever..


 Shawl half moon adreena saya suka membuat kan sy nampak comel bila memakainya jom comel bersama jom pakai shawl adreena mmg terbaik dari ladang : )




shawl yang sangat cantik, senang dipakai dan dibentuk. tak payah tengok cermin pun dah terbentuk dengan cantik. i love TDL so muchhh.! thanks TDL 






First time pakai shawl dan shawl Adreena drpd TDL memang terbaik... Cantik dan Selesa walupun penat Berhari Raye..♥♥ Lepas ni boleh tambah koleksi. Hihi..




'TDL tampak cantik bergaya di samping keluarga tercinta...'


Shawl ni best sangat..selesa, senang & cepat dipakai..walaupun ada baby 6month, sikit pun tak de masalah dengan shawl halfmoon TDL ni..yelaa..ada orang cakap, bila ada baby ni leceh nak lilit-lilit shawl ni...nanti baby tarik..tapi, dengam shawl TDL yang simpel ni,lilit pun takde masalah punye! -mayzura


I'm Farah Mat Latif, a mother with 2 kids & currently 5mths pregnant for my 3rd baby.. Ni gambar masa Hari Raya pertama, menggayakan Shawl Adreena.. Kat dalam pakai inner neck warna hitam dan longgarkan bhgn leher supaya rasa lebih selesa.. Ramai kawan2 yg tanya pakai tudung jenama apa dan beli kat mana And yes, even tgh mengandung, sapa2 pun tetap boleh kelihatan cantik dengan Shawl Adreena dari TDL nih.. Mmg xrugi cuba  ~ 


Assalamualaikum Team Terbaik Dari Ladang,

Pertama kali mengenakan shawl jenama TDL ni, terus jatuh hati dan borong hampir 10 tudung sekaligus. Materialnya jenis lembut & sejuk serta senang untuk dipakai.Yang penting suami pun suka. 

Love,
~Putri Sarah Lina Megat Ariffin~

















Shawl TDL sngt cantik digayakan pd hari raya..


Gaya anggun dan menawan bersama koleksi raya TDL 2013 










Selesa pakai shawl adreena ni.. hubby cakap muka saya pun tak bulat.. tak pernah pakai shawl sebab kalau pakai mesti jadi bulat.. hehehe.. sebab tu tambah koleksi lagi semalam.. hehe.


Tq adreena shawl kerana membantu menyempurnakan tema 'burberry' kami..





























































Details Contest for this boleh lihat di pautan berikut:-
http://anythingshop261.blogspot.com/2013/08/menang-ipad-ipod-raya-ini.html

No comments:

Post a Comment